Write to Drift & Support

form_buton

Skræddersyede drift-installationer til dine behov

Vi er specialister i drift-installationer, og vi er uddannet specielt inden for dette område. Det betyder, at vi kan overtage den komplette drift og support af installationen. I visse tilfælde tager vi hånd om alt fra køb af kaffe, booking af personale til udarbejdelse af afvikling. Valget er op til jer.

Et eksempel på den komplette aftale er installationen og driften af Folketingets 24-timers tv-kanal. Her har vi formået at lave den billigste og bedste parlamentsdækning på internationalt plan.

I dialog med jer videreudvikler og tilpasser vi løbende installationen, driften og supporten for til stadighed at have en tidssvarende installation og et up-to-date beredskab.

Få professionel service og support
Vi tilbyder service, support og vedligeholdelse af alle typer professionelle video- og broadcast-installationer. Lige fra post produktion, det simple et-kamerastudie og op til komplekse fuldautomatiske fler-kamera installationer.

Vores teknikere er certificerede i alle de førende produkter, og vi bliver løbende opdateret med den nyeste viden via efteruddannelse, messer og sparring internt i virksomheden samt med vores kolleger fra branchen.

Typisk er der behov for regelmæssige servicechecks, men vi tilbyder også udvidede skræddersyede serviceaftaler til dine behov, så flere aspekter af driften er inkluderet.

Har du spørgsmål til den tekniske support, er vi altid klar til at hjælpe dig.

 

For service og support, kontakt:

Head of Operation Thomas Lomholdt
E-mail: thlo@hdrdenmark.dk
Mobil: +45 4040 1615

 

Contact person

Thomas Lomholdt

Head of Operations
thlo@hdrdenmark.dk

+45 3264 6450