Write to System Integration

form_buton

Nyskabende kombinationer

I Systemintegrationen er fleksibilitet og innovation i fokus. Når det kommer til at optimere, skitsere og realisere tekniske arbejdsgange, så er vi eksperterne. Vi hjælper med at integrere systemer i skræddersyede løsninger, der tilgodeser dine behov.

Vi ved, at den måde, man altid har gjort tingene på, ikke nødvendigvis er den bedste i fremtiden. Vi kender markedet og ved, at effektivitet er et krav. Med fokus på både arbejdsgange og teknisk hardware sørger vi for, at du kan producere mere tv for de samme ressourcer som tidligere.

I mere end 10 år har vi arbejdet målrettet med at udvikle tekniske koncepter, der får teknikken til at tage en større del af de manuelle og rutineprægede arbejdsgange i produktionen. Det betyder, at vores kunder får kreative installationer, der optimerer arbejdsgangene og reducerer de økonomiske omkostninger til glæde for vores kunder. 

Fra ide til virkelighed
Vi kan rådgive, designe og istandsætte tekniske installationer, så du opnår det bedste produkt. Har du en ide, så kan vi hjælpe med resten: alt fra projektering, indkøb af materialer, udarbejdelse af dokumentation, installationsarbejde, koordinering og projektledelse af arkitekter og håndværkere, eksekvering og drift.

Vi gør dine ønsker til virkelighed. Det lyder måske banalt, men er ikke desto mindre, hvad vi kan levere. Vores leverance referencer tæller lige fra små ting såsom 1:1 studier og redigeringssuiter til blandt andet 30 reality tv-teknik-løsninger til hele Europa. TV2 News-studiet, der med automatiserede kameraer kan betjenes af én enkelt person – et projekt, kollegaer fra hele verden kommer for at studere, samt udviklingen og driften af Folketingets 24 timers tv-kanal.

 Vores kerneydelser i Systemintegrationen er:

  • Kreative tekniske løsninger.
  • Udvikling og integration af systemdesigns. 
  • Workflow-optimering og vejledning.
  • Teknisk projektledelse.

Kontakt os for at høre nærmere.

Contact person

Jesper Nørgaard

Chief Technology Officer - CTO
jeno@hdrdenmark.dk
+45 3264 6490
+45 4244 0090